Baloghné Seller Zsuzsa

Szolnok (1965. 02. 04.) Új, a világon egyedülálló, sikerélmény központú interaktív (BAccordLOGic) módszerrel tanítja a zenét, zeneelméletet billentyűs hangszerek alkalmazásával óvodásoknak és kisiskolásoknak.

A zenei alapokat mesékkel, játékokkal, szín - forma - számkódos, védjeggyel jogvédett jelrendszer segítségével tanítja. Tanulói a hangszeres játékot gyorsan és hatékonyan sajátítják el. Így a zenélés a kezdetektől intenzív sikerélményt jelent a számukra. Zenepedagógiájának célja a korai sikerélmény megvalósítása és a zene megszerettetése. A képzéseket a gyerekeknek kidolgozott BAccordLOGic módszerrel már 2 és fél 3 éves kortól elkezdi. Ovisoknak és iskolásoknak tart csoportos és egyéni órákat. Tanított a Nemzetközi Pető Intézetben is nagy sikerrel. Hatékonyan alkalmazta a módszert autista, down-szindrómás és sajátos nevelési igényű gyermekek körében is. 2000 óta több ezer tanítvánnyal szerettette meg a zenét, zenetanulást. Számtalan meghívást kap Óvodáktól zeneovis bemutatók megtartására. Nyaranta zenei táborokat vezet. Zenetanításáról a You Tube-on több bemutató felvétel látható.

Kisgyermekkorában nagy hatással voltak rá az operettek, musicalek, slágerek és a rockzene. 8 éves korától szavaló versenyeken, énekversenyeken vesz részt. Többször lett első helyezett.

A BAccordLOGic zeneoktatási módszerrel 13 éve tanít Óvodákban és iskolákban. A BAccordLOGic módszert Gábortól tanulta és közösen fejlesztik, hogy a leghatékonyabban miként lehet a kicsikkel megszerettetni a zenét, zenetanulást.

6 éve magánéneket tanul Hernyes Virágtól, az Isaszegi Klapka György Általános és Művészeti Iskola magánének tanárától.

Díjak:
A BAccordLOGic Zeneoktatási Rendszerrel Kiváló Újításért Díjat nyert
a 2012. október 10-13 között megrendezett 10. Nemzetközi Innovációs Kiállításon Zágrábban.

2016. augusztus 2. 20:27